Introductie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur om ons gezellige team te versterken.

Read more

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de bewerking en productie van kunststof op maat, zijn wij op zoek naar een topper die graag aan de slag wil in de 3 ploegendienst!
Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging met de mogelijkheid om door te groeien? Dan ben je hier op het juiste adres!

Read more

Introductie

Heb jij altijd al ervaring willen opdoen als Procesoperator binnen de chemische sector? Wil jij werken in de 5 ploegendienst en lekker veel vrij zijn? Dan is dit je kans!

Read more

Introductie

Deze opdrachtgever is wereldwijd een toonaangevend producent en distributeur van synthetische coatings en harsen. Zij produceren ook additieteven voor industriële, automotive, beschermende, bouwkundige en speciale inkten en coatings. De processen omvatten chemische reacties  zoals destilleren, scheiden, verdunnen, filtreren en afvullen. Ben jij de Operator die thuis hoort in de chemie? Lees dan snel verder!

 

Read more

Introductie

Beschik jij over een VCA certificaat en heb jij ervaring in de procestechniek? Wil jij lekker aan de slag in de dagdienst en niets te maken hebben met ploegendiensten? 
Lees dan snel verder!

Read more

Introductie

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière als Blend Operator?

Read more

Introductie

Ben jij als Operator geintresseerd in het zuiveringsproces? Wil jij impact maken op de wereld en zorgen voor een schonere toekomst? Dan is dit de vacature jij zoekt!

Read more

Introductie

Onze opdrachtgever uit Bergen op Zoom is op zoek naar Procesoperators met een MBO3 opleiding richting Procestechniek (VAPRO B) op zak, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de chemische procesindustrie!

Read more

Introductie

Ben jij als operator op zoek naar een toffe opdrachtgever waar jij geen nummertje bent, maar echt onderdeel van een hecht team? 

Read more

Introductie

Ben jij een Operator en op zoek naar een bedrijf waar je geen nummer bent, maar deel uitmaakt van een hecht team met een familiaire werksfeer en echte aandacht voor mensen? Bij onze opdrachtgever waarderen ze hun medewerkers en investeren ze in hun groei en ontwikkeling.

Read more