Ons team

Juist Personeel! 

Wij zijn het snelst groeiende uitzendbureau van West-Brabant. Jong, snel, dynamisch en zeer flexibel zo omschrijven wij Juist Personeel. Wij staan 24/7 voor jullie klaar om kandidaten te verbinden met een nieuwe werkgever. Wij bemiddelen mensen in de techniek en logistiek naar een vaste baan. Juist staat voor correct handelen, wij zijn een organisatie die volledig open en eerlijk is. Tijdens onze bemiddelingsprocedure kijken wij niet enkel naar het cv of de vacature. Wij proberen de match op 50% te maken op persoonlijkheid en bedrijfscultuur, de andere 50% maken wij op basis van kennis en wat er gevraagd wordt.

Zoek jij een nieuwe baan? Ben jij op zoek naar personeel?

Neem dan contact op met 1 van de collega’s hieronder.

Hasan Gulmez

Hasan Gulmez

Directeur

Met meer dan 6 jaar ervaring in de uitzendbranche ben ik samen met mijn team het avontuur van Juist Personeel begonnen. Bij mijn vorige werkgever is de passie voor het uitzenden van proces technisch personeel ontstaan. Na een tussenstap zijn wij uiteindelijk in 2022 gestart met Juist Personeel, ik houd me dagelijks bezig met vrijwel alles op kantoor. Ik houd van matches maken met opdrachtgevers en kandidaten, telkens als ik een match maak en ik een kandidaat positief naar een vaste baan bemiddel krijg ik een glimlach. Mijn doel is dan ook met Juist Personeel zoveel mogelijk mensen te bemiddelen naar een vaste baan.

Ik ben een ondernemer pur sang, naast Juist Personeel heb ik nog een ander bedrijf Zonkr8.

Volkan Ozturk

Volkan Ozturk

Accountmanager

Als kleine jongen kon ik de nacht voor Koninginnedag niet slapen. Ik vond het geweldig om in contact te staan met mensen en ze te overtuigen waarom zij iets van mij moesten kopen. Achterhalen waar de behoefte ligt en hierop inspelen heeft mij altijd al een kick gegeven. Ik luister naar de wensen of problemen van mensen en vertaal dat altijd naar een bruikbare oplossing. Daarom heb ik de keuze gemaakt om te gaan werken als docent, omdat ik mijn passie wilde gebruiken voor een goed doel. Hoe zorg ik ervoor dat jongeren het beste uit zichzelf halen? Wat ik heb gemerkt is dat de jongeren niet perse iemand nodig hadden die het vak goed kon uitleggen, maar dat zij iemand nodig hadden die hun begreep.

Toch heb ik altijd de kriebels gehouden om de zakelijke wereld in te duiken. Na 6 jaar als docent gewerkt te hebben, heb ik toch de sprong gewaagd. Ik verbind nu proces technisch personeel met werkgevers. Dat wat ik in het onderwijs deed, doe ik nu nog steeds. Een relatie opbouwen met kandidaten en werkgevers en echt begrijpen waar zij behoefte aan hebben of juist helemaal niet. Lekker onder het genot van een goed bakje koffie. Het is voor mij pas een goede deal als ik zeker weet dat de kandidaat plezier heeft in de nieuwe uitdaging en de opdrachtgever de juiste kennis in huis heeft gekregen.

Zohier Foulaoui

Zohier Foulaoui

Accountmanager

Mijn naam is Zohier, ik ben 24 jaar oud en werk momenteel als accountmanager bij Juist Personeel. In het verleden ben ik merendeels werkzaam geweest als fiscalist. In juni 2022 heb ik de overstap gemaakt naar de commerciële wereld en heeft Juist Personeel mij de kans gegeven om een nieuwe uitdaging als accountmanager aan te gaan. Dit was voor mij een hele uitdaging natuurlijk.
Hoe ben ik hier terecht gekomen? Bij mijn laatste werkgever merkte ik dat ik op zoek was naar meer plezier in mijn baan. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik in contact gekomen met Hasan Gulmez. Hij is met mij het gesprek aangegaan en heeft aangegeven dat hij net was begonnen met Juist Personeel en wel wat ondersteuning kan gebruiken. Nu heb ik helemaal mijn draai gevonden bij Juist Personeel en geniet ik van de groei die wij als team ervaren samen met Juist Personeel.
Wat maakt mijn baan zo leuk? Het dagelijkse contact met nieuwe mensen, het samenwerken met het team en de waardering als je iemand helpt aan een nieuwe uitdaging.

Said ID-Azz

Said ID-Azz

Financieel manager
Jong, snel, dynamisch en flexibel, de kernwaarden van Juist Personeel. Een betere omschrijving voor mijn persoonlijke kernwaarden bestaat niet. Met ruim 8 jaar ervaring binnen de uitzendbranche, waarin ik voor diverse werkgevers als opdrachtgevers werkzaam ben geweest, ben ik het avontuur van Juist personeel mee ingestapt.Het opstellen/inzichtelijk maken van financiële rapportages & analyses en het adviseren van het management, maken voor mij de uitdaging bij Juist Personeel. Door onze expertise binnen de branche, zijn we in staat om snel en goed te anticiperen op verandering binnen de branche.

Mijn doel is om de organisatie van alle tools/informatie te voorzien om zoveel mogelijk mensen te bemiddelen naar een (juiste) vaste baan.