De specialist in de procestechniek!

Juist Personeel is de specialist in het bemiddelen van proces technisch personeel. Zoals het al vermeld is in onze naam staat JUIST voor het maken van de JUISTE match! Onze visie is dan ook dat wij altijd naar een vaste baan proberen te bemiddelen.

Wij hebben jaren lang ervaring in de uitzendbranche en een groot netwerk binnen de procesindustrie, hierdoor kunnen wij goed filteren en de juiste mensen op de juiste plek plaatsen. Wij zijn meer dan een uitzendbureau, wij zijn namelijk een Partner.

Onze diensten bestaan uit Uitzenden, detacheren en werving en selectie voor de volgende profielen:

  • Operators
  • Monteurs
  • Logistiek medewerkers
  • Productiemedewerkers

Op aanvraag van onze klanten bemiddelen ook andere functie maar dat is meer klant en functiegericht.

De kracht van Juist Personeel

Juist Personeel onderscheidt zich door ALLE kandidaten persoonlijk in te schrijven waardoor wij ook weten wat de wensen en eisen zijn van de kandidaat. Bij ELKE klant kennen wij ook het bedrijfscultuur en wat de behoeftes zijn van de klanten. Wij luisteren zowel naar de kandidaat en de klant en maken de match merendeels op persoonlijk vlak. Wij zijn van mening dat de kandidaat plezier moet hebben in zijn of haar nieuwe baan.
De accountmanagers van Juist Personeel zullen dan ook 24/7 beschikbaar zijn voor u en indien nodig de inschrijving bij u thuis komen verrichten. Straight to the point is onze motto, wij maken het niet mooier dan dat het is bij de opdrachtgevers en bij de kandidaten.

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor u? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.