Hoe werkt het bij Juist Personeel?

Hoe gaan wij te werk ?

Wij zijn de juiste matchmaker! Door de juiste werknemer met de juiste werkgever te matchen zorgen wij ervoor dat juiste match ontstaat.

Hoe gaan wij te werk voor de werknemers?

Allereerst nodigen wij je uit bij ons op kantoor om, onder een genot van een kop koffie, jouw wensen en eisen te bespreken. Nadat wij jouw profiel compleet hebben gemaakt gaan we diverse vacatures met jou bespreken en hierin de juiste keuze voor jou te maken. Hierna stellen wij jouw cv bij de verschillende werkgevers voor en zorgen wij dat jij op jouw eerste gesprek mag. De accountmanagers van Juist Personeel bereiden jou voor op het gesprek zodat jij niet tegen verrassingen aan loopt. Na het gesprek bespreken we samen hoe het verlopen is en wachten we op een terugkoppeling.
Een terugkoppeling kan betekenen dat je direct mag starten of naar een tweede gesprek mag gaan.  Het tweede gesprek is meestal een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna maken wij jouw contract klaar en kan jij aan het werk!

Hoe gaan wij te werk voor de werkgevers?

Na het verkrijgen van de opdracht zullen wij onze database doornemen om direct kandidaten voor te stellen. Mocht het nodig zijn dan gaan we op zoek naar de juiste kandidaat. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat de kandidaten voorbereidt worden zodat het eerste gesprek soepel zal verlopen. We werven en selecteren op basis van persoonlijkheid en werkervaring, doordat onze accountmanagers weten wat voor bedrijfscultuur er heerst bij de werkgevers kunnen zij ook de persoonlijke match maken.
Hierna verzorgen wij dat de kandidaat kan starten en maken we het contractueel rond.