Introductie

Voor een opdrachtgever die wereldleider is in glazen verpakkingsoplossingen zijn wij op zoek naar Elektromonteurs die aan de slag willen in de dagdienst. Zij produceren verpakkingen voor ’s werelds grootste merken, denk hierbij aan bier- en wijnflessen en glazen potten voor conserven en sauzen. Dagelijks worden hier meer dan 160 miljoen verpakkingen geproduceerd die oneindig gerecycled kunnen worden. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot in 1932! Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met meer dan 21.000 medewerkers. 
Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit fantastische bedrijf? lees dan snel verder!

Read more

Introductie

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat elke dag de wereld schoner maakt?

Read more

Introductie

Wil jij werken bij een bedrijf waarvan je de producten dagelijks in de supermarkt ziet?

Read more

Introductie

Ben jij op zoek naar een leuke functie in een teamgerichte omgeving? Wij zijn op zoek naar een Afvul Operator die ons kleine, maar ambitieuze team komt versterken.

Read more

Introductie

Kom werken bij onze opdrachtgever, wereldwijd leider in glazen verpakkingsoplossingen en draag bij aan de productie van miljoenen gerecyclede verpakkingen per dag!

Read more

Introductie

Heb jij al heel wat vlieguren doorgemaakt met het sleutelen aan machines? Ben jij technisch en hou je van katten? Wij zijn op zoek naar mechanisch operators die graag willen werken in de 3 ploegendienst!

Read more