Introductie

Ben jij de Operator die toe is aan nieuwe uitdaging? Geniet jij van het beroep als Operator, maar wil je gewoon een nieuwe werkomgeving? Dan ben je op het juiste adres. 
voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige en innovatieve kunststofmaterialen zijn wij op zoek naar Operators!

Read more

Introductie

Heb jij ervaring in een drukkerij en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een opdrachtgever waar je gezien wordt? Dan ben je hier op het JUISTE adres!

Read more

Introductie

Ben jij de Max Verstappen onder de heftruckchauffeurs? Dan zoeken wij jou!

Read more

Introductie

Deze opdrachtgever uit Bergen op Zoom is een toonaangevend fabrikant en distributeur van hoogwaardige coatings en harsen. De processen omvatten chemische reacties  zoals destilleren, scheiden, verdunnen, filtreren en afvullen. Ben jij de Operator die thuis hoort in de chemie? Lees dan snel verder!

Read more

Introductie

Jij bent de kapitein van deze operatie, waarbij je een team van toegewijde productiemedewerkers leidt in hun veelzijdige taken rondom de verpakkingslijn. Je streeft naar maximale efficiëntie in de verpakkingslijnen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Read more

Introductie

Ben jij klaar om je carrière een groene boost te geven? Word de drijvende kracht achter duurzame energie!

Read more

Introductie

Ben jij een technische duizendpoot met oog voor detail? Voor onze opdrachtgever in Roosendaal zoeken wij een Operator die graag in een innovatieve omgeving werkt en houdt van een baan vol afwisseling en uitdaging.

Read more

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan waar jij de belangrijke schakel bent tussen de logistiek en de productie? sollciteer dan direct!

Read more

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw technische vaardigheden kunt laten zien? Heb je ervaring in de productiesector en ben je op zoek naar een werkgever die jouw groei en ontwikkeling stimuleert? Dan is dit jouw kans! We zijn op zoek naar een gemotiveerde Operator om ons team te versterken.

Read more

Introductie

Ben jij zelfstandig, durf jij beslissingen te nemen en ben je consequent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more