Introductie

Een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat, een team met één taak. Jij kunt deel uitmaken van dit team!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf dat zich toelegt op de bewerking en productie van kunststof op maat, gebaseerd op de specifieke vereisten van klanten. Of je nu op zoek bent naar brandvertragende eigenschappen of een materiaal dat kou goed vasthoudt, zij staan klaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Het proces begint met een nauwe samenwerking tussen het klantenteam en de experts van het bedrijf. Samen zitten ze rond de tafel om de gewenste eigenschappen te bespreken en de juiste samenstelling te bepalen om het gewenste kunststofgranulaat te produceren.

Eenmaal de specificaties zijn vastgesteld, gaan de specialisten aan de slag om het granulaat te produceren volgens de exacte vereisten. Dit granulaat wordt vervolgens zorgvuldig verpakt en verzonden naar de klant, die het gebruikt als grondstof voor hun eigen productieproces.

Met hun expertise en toewijding aan maatwerkoplossingen vormen zij een waardevolle partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige kunststofmaterialen voor hun productiebehoeften.

Functie

Als operator kom je te werken in een proces waar je vanaf het begin tot het einde van het proces bij betrokkken bent. Je verzamelt de juiste ingrediënten volgens een receptuur en zet deze gereed voor productie. Je voegt de samenstellingen toe aan de extrusiemachine en aan het einde van de lijn zorg jij er ook voor dat dit wordt afgevuld in de juiste verpakkingen. tijdens het proces hou jij dit goed in de gaten zodat alles goed verloopt en het niet vast loopt. Het kan zijn dat je soms meerdere lijnen in de gaten moet houden; hier ondersteun je elkaar in, zodat dit vlekkeloos gaat. Bij storingen probeer je deze zelf op te lossen. Lukt dit niet? Dan schakel je de technische dienst in, die ervoor zorgt dat de machine weer zo snel mogelijk kan draaien. Wanneer de machines stil staan zorg jij voor de schoonmaak- en ombouwwerkzaamheden.

Functie-eisen

Waar moet je aan voldoen om aan de slag te kunnen als Operator?

 • Je hebt relevante ervaring in een productieomgeving;
 • Je beschikt over twee rechterhanden;
 • Je bent bereid om in een 3 ploegensysteem te werken;
 • Een heftruckcertificaat is mooi meegenomen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

Wat kijg je van ons?

 • Een mooi salaris tussen de €2.800,- en €3.200,- inclusief 21% ploegentoeslag;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding €0,23 per km;
 • Een mooie pensioenregeling;
 • Een hecht team waarmee het altijd gezellig is op de werkvloer;
 • Bij succesvolle periode via Juist Personeel bieden we altijd de kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Heb je nog vragen? Bel dan naar 076 889 32 22 en vraag naar Faycal. Hij legt je er graag meer over uit.

Sollicitatie

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Dat is maar goed ook want op korte termijn zou jij al actief kunnen zijn in dit proces. Solliciteer direct en dan zien wij je snel!