Introductie

Wij zijn op zoek naar een operator die toe is aan een nieuwe uitdaging in Bergen op Zoom!

Read more

Introductie

Word onze nieuwe Inpak Operator en werk tussen de lekkerste koekjes en muffins!

Read more

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan waarin je afwisseling hebt tussen je logistieke werkzaamheden als administratieve werkzaamheden? Solliciteer dan direct!

Read more

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan waar jij de belangrijke schakel bent tussen de logistiek en de productie? Solliciteer dan direct!

Read more

Introductie

Ben jij klaar om de motor te zijn achter de productie van hoogwaardige groenteproducten die huishoudens over de hele wereld bereiken?

Read more

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan waar te tijd voorbij vliegt omdat het nooit saai is? Heb je ambitie om gebruik te maken van de doorgroeimogelijkheden? Lees dan gauw verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more

Introductie

Ben jij een ervaren Procesoperator met kennis van paneel- en mechanische bediening? Dan ben je hier op de JUISTE vacature!

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om deel uit te maken van ons team en ervoor te zorgen dat heerlijke voorverpakte groenten bij iedereen op tafel komen. Lees verder als je klaar bent voor een uitdagende rol als Procesoperator 1 in een 3-ploegendienst.

Read more

Introductie

Ben jij een starter, licht ervaren of juist iemand die precies weet hoe het er aan toe gaat in een proces? Wacht dan niet langer en zet de volgende stap in je carrière!

Read more

Introductie

Wil jij deel uitmaken van ons team dat de lekkerste koekjes en muffins ter wereld maakt? Als inpakoperator ben jij de sleutel tot het succes van ons bedrijf!

Read more

Introductie

Wil jij jouw passie voor bakken omzetten in een baan waar je de lekkerste koekjes en muffins kunt maken? Als beslagoperator ben jij de sleutel tot het succes van ons bedrijf!

Read more