Introductie

Ben jij helemaal klaar met het werken in de nachten en geen ritme meer hebben en wil je lekker aan de slag gaan in de dagdienst van 08:00 tot 16:30, dan ben je hier op de juiste adres en ga aan de slag als operator in de dagdienst in Bergen op Zoom!

Read more

Introductie

Ben jij een technische expert die graag sleutelt aan machines en storingen oplost? Wil jij deel uitmaken van een dynamische team, een bedrijf met een rijke geschiedenis? Wij zoeken een gedreven monteur voor de Mechanisch Technische Dienst voor de vestiging in Bergen op Zoom

Read more

Introductie

Toe aan een uitdagende rol als Onderhoudsmonteur binnen een gezonde organisatie? Dan hebben wij de vacature voor jou! Ontdek snel hoe jij ons team kunt versterken.

Read more

Introductie

Ben jij een junior of senior elektromonteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat die verantwoordelijk zal zijn voor het sturen en optimaliseren van de implementatie van materiaal- en productstromen binnen onze opdrachtgever. Als Supply Chain Manager speel je een cruciale rol in het reduceren van supply chain kosten en het verbeteren van de kwaliteit en deadlines voor zowel interne als externe klanten.

Read more

Introductie

Jij bent de kapitein van deze operatie, waarbij je een team van toegewijde productiemedewerkers leidt in hun veelzijdige taken rondom de verpakkingslijn. Je streeft naar maximale efficiëntie in de verpakkingslijnen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Read more

Introductie

Ben jij een ervaren procesoperator die niet terugdeinst voor een uitdaging? Hou je van afwisseling en verantwoordelijkheid en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more

Introductie

Wil jij werken bij een bedrijf waarvan je de producten dagelijks in de supermarkt ziet?

Read more

Introductie

Ben jij zelfstandig, durf jij beslissingen te nemen en ben je consequent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more

Introductie

Ben jij een student en heb jij veel vrije dagen die je graag zou willen benutten om te werken? Wil jij in de zomer lekker doorwerken en een mooie zak centjes verdienen? Heb jij een tussenjaar en ben je op zoek naar werk? Lees dan snel verder!

Read more